Fysiotherapie

Snel revalideren en minder of geen pijn(klachten) meer?

Ervaart u hardnekkige klachten of (chronische) pijn? Bent u pas geopereerd of heeft u een ongeval gehad?

Wij zijn een 3-koppig team van (sport)fysiotherapeuten die ruim tijd en aandacht nemen voor u en uw gezondheidsproblemen.

Door te streven naar maatwerk stemmen wij samen met u af wat bij u past. Er vindt allereerst een grondige analyse plaats waarna direct een behandeling op maat samen met u wordt afgestemd.

Onze visie op gezondheid

“Gezondheid als het vermogen je aan te passen en eigen regie te voeren. Dit in het licht van je fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in jouw leven”

Werkwijze

Na een laagdrempelig en uitgebreide intake wordt er samen met jou onderzocht wat er aan de hand is en wat er aan te doen is. Complexe diagnoses (en zelfs soms operaties) zijn ons inziens niet altijd nodig.

We geven u als individu meer aandacht icm diepgaande gespecialiseerde kennis in spieren, gewrichten en bewegen.

Ons onderzoek kenmerkt zich vaak door te starten vanuit beweegpatronen. Hierbij wordt o.a. gevraagd om verschillende (soms provocerende) bewegingen te maken, waarbij  informatie vrijkomt of nadere testen gericht op spieren / gewrichten of motoriek gewenst zijn.

Onze behandeling bestaat niet uit een voorkeursroute qua behandeling, er zijn meerdere oplossingen die naar Rome leiden. We zoeken naar de route die het beste bij u als cliënt past om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Denk aan:

 • specifieke oefentherapie
 • sportfysiotherapie
 • manuele therapie technieken
 • foamrolling en triggerpoint therapie
 • troggerpointballen (‘black roll’)
 • release tools & dry needling

Alles met als doel u zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en u de regie terug te geven.

Kies voor kwaliteit met een ‘personal touch’. Ons team is gespecialiseerd in o.a.: Hardnekkige (sport)blessures zoals rugklachten, pijnlijke chronische  achillespeesklachten, lastige knieklachten of complexe schouderpijn

 • Altijd direct een afspraak (ook in de avonden, weekenden)
 • Geen contracten met verzekeraars, daardoor al ruim 12 jaar tevreden patiënten
 • Lid beroepsvereniging KNGF
 • BIG geregistreerd
 • Makkelijk, je hebt geen verwijzing nodig

In samenwerking met Performenz Instituut

Premium Sports & Health Clubs - Building better body's for best Performance

Remy Moelchand

Ik voelde me direct na de behandeling alweer stukken beter. Ik werd prima geholpen, echt fijn zo’n persoonlijke aanpak ! Mijn pijn verdween snel. Mijn klachten zijn ook niet meer terug gekomen

Henk
Henk

Was ik hier maar eerder terecht gekomen. Na een uitgebreide intake werd ik direct aan het werk gezet. Dus: specifieke oefeningen die snel resultaat geven en trainen! Dat werkt bij mij het beste. Dank voor het snelle resultaat.

Bereikbaarheid

Werkdagen van 08.00 - 20.30
(behandelen: 8.00 - 20.00 en weekenden)

fysiotherapie-slimfit