Openingstijden

Let op: Wij zijn momenteel gesloten t/m 6 april. Daarna staan wij weer klaar om onze gasten weer topfit te krijgen.

Slimfit is 7 dagen per week geopend.

Maandag t/m donderdag

08.00 t/m 12.00 en 16.00 t/m 21.00

Vrijdag

08.00 t/m 12.00 en 16.00 t/m 20.00

 

Zaterdag en zondag

09.00 t/m 12.30

Openingstijden tijdens feestdagen

Nieuwjaarsdag Gesloten
1e Paasdag Gesloten
2e Paasdag Gesloten
Koningsdag Gesloten
Hemelvaartsdag 08:00 - 12:00
1e Pinksterdag Gesloten
2e Pinksterdag Gesloten
Sinterklaas (5 dec) 08:00 - 12:00
Kerstavond 08:00 - 12:00
1e Kerstdag Gesloten
2e Kerstdag Gesloten
Oudjaarsdag 08:00 - 12:00

Wat onze gasten zeggen

"Mijn doel is om fitter te worden en 15kg afvallen. Ik heb voor Slimfit gekozen omdat er een goede sfeer is, persoonlijke benadering, coaching en ik heb veel mensen leren kennen in de groep. De Milon Cirkel geeft je afgebakende oefeningen die helpen bij je doel. Alles komt aan bod!"

Annebeth (35), Overloon

"Slimfit heeft leuke, gezellige trainers die het beste van je naar boven willen halen en je uitdagen. Bij Slimfit heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Het is makkelijk om contact te maken met andere sporters. Het is kleinschalig, geen patsers zoals in een gewone sportschool,  en lekker dichtbij. Met de Milon cirkel train je kort en intensief maar wel doeltreffend. het is gewoon lekker sporten."

Stephanie (45), Velden

"Ik wil graag fitter worden, afvallen en sterker worden. De persoonlijke begeleiding en klik met de trainers maakt laat mij ongedwongen en met plezier trainen in een goede sfeer."

Paul (30), Venlo

"De Milon Cirkel geeft mij kracht en energie. Het past perfect bij mijn leven. Vanwege de goede begeleiding en een hele gezellige groep, kies ik voor SLimfit. De coaches motiveren je goed bij mijn doel afvallen en fitter worden."

Hulya (30), Venlo

"Heerlijk om niet in die massa te trainen. Hier krijg je de juiste begeleiding, het is gezellig en lekker dichtbij. De Milon Cirkel kost weinig tijd voor een fanatieke training. Ik train hier voor mijn fitheid, meer spierkracht te krijgen en conditie."

Anoniem

"Bij de Milon cirkel komen alle spiergroepen aan bod. Vooraf heb ik positieve verhalen gehoord. Heb mij toen aangemeld bij Slimfit en er was direct een match met de trainers bij kennismaking. Ze letten goed op, dagen je uit en motiveren je."

Anoniem (61), Velden

Heb je een vraag?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.