Team Slimfit

Remy Personal- en Voedingscoach

Mijn naam is Remy. Ik ben oud topsporter, 2 x Nederlands Full contact Taekwondo kampioen en heb brons behaald op het EK in Parijs. In 1998 ben ik opgeleid tot Fitness trainer A. Ik examineer fitnesstrainers. Naast Sport Fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als Personalcoach en voedingscoach. Mijn streven is jouw doelen en wensen om te zetten in daadkracht, training en positieve cijfers op de weegschaal.

‘’Go hard or go home’’.

Pia Krachtig, doelbewust en enthousiast

Mijn naam is Pia Smits, 21 jaar oud en kom uit Venlo. Begonnen als dansdocent bij Danstudio Dansa en volg de opleiding Toegepaste Psychologie, waarbij ik mijn certificaat Sport & Performance coaching behaald heb.

Een prettige, veilige en leuke omgeving creëren in de club vind ik erg belangrijk. Daarnaast begeleid ik mensen graag naar het behalen van persoonlijke doelen. Iedereen is anders, daarom vind ik het erg belangrijk dat iedereen hier een eigen weg in vindt die bij hem of haar past. Zo streven we naar langdurig en duurzaam resultaat. Ik sta graag naast je om het beste uit jezelf te halen.

  • Dansdocent
  • Toegepaste Psychologie student
  • Certificaat Sport & Performance coaching

Roy

Meer informatie over Roy binnenkort..

Wat onze gasten zeggen

"Mijn doel is om fitter te worden en 15kg afvallen. Ik heb voor Slimfit gekozen omdat er een goede sfeer is, persoonlijke benadering, coaching en ik heb veel mensen leren kennen in de groep. De Milon Cirkel geeft je afgebakende oefeningen die helpen bij je doel. Alles komt aan bod!"

Annebeth (35), Overloon

"Slimfit heeft leuke, gezellige trainers die het beste van je naar boven willen halen en je uitdagen. Bij Slimfit heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Het is makkelijk om contact te maken met andere sporters. Het is kleinschalig, geen patsers zoals in een gewone sportschool,  en lekker dichtbij. Met de Milon cirkel train je kort en intensief maar wel doeltreffend. het is gewoon lekker sporten."

Stephanie (45), Velden

"Ik wil graag fitter worden, afvallen en sterker worden. De persoonlijke begeleiding en klik met de trainers maakt laat mij ongedwongen en met plezier trainen in een goede sfeer."

Paul (30), Venlo

"De Milon Cirkel geeft mij kracht en energie. Het past perfect bij mijn leven. Vanwege de goede begeleiding en een hele gezellige groep, kies ik voor SLimfit. De coaches motiveren je goed bij mijn doel afvallen en fitter worden."

Hulya (30), Venlo

"Heerlijk om niet in die massa te trainen. Hier krijg je de juiste begeleiding, het is gezellig en lekker dichtbij. De Milon Cirkel kost weinig tijd voor een fanatieke training. Ik train hier voor mijn fitheid, meer spierkracht te krijgen en conditie."

Anoniem

"Bij de Milon cirkel komen alle spiergroepen aan bod. Vooraf heb ik positieve verhalen gehoord. Heb mij toen aangemeld bij Slimfit en er was direct een match met de trainers bij kennismaking. Ze letten goed op, dagen je uit en motiveren je."

Anoniem (61), Velden