Team Slimfit

Remy Personal- en Voedingscoach

Mijn naam is Remy. Ik ben oud topsporter, 2 x Nederlands Full contact Taekwondo kampioen en heb brons behaald op het EK in Parijs. In 1998 ben ik opgeleid tot Fitness trainer A. Ik examineer fitnesstrainers. Naast Sport Fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als Personalcoach en voedingscoach. Mijn streven is jouw doelen en wensen om te zetten in daadkracht, training en positieve cijfers op de weegschaal.

'Go hard or go home!'

Moreno

Mijn naam is Moreno. Ik ben Fysiotherapeut, BGN Gewichtsconsulent en Fitnesstrainer A. Met mijn brede achtergrond op het gebied van sport, bewegen en voeding probeer ik mensen op de juiste en verantwoorde manier te begeleiden/coachen naar een actievere leefstijl. Ik wil jou laten ervaren welke impact sporten heeft zowel lichamelijk als mentaal. Met mijn passie voor sport wil ik graag op een leuke en gezellig manier streven naar een optimaal resultaat!

Roy

Mijn naam is Roy en ik ben gecertificeerd fitnesstrainer bij Slimfit. Mijn belangrijkste doel is iemand meer vertrouwen te geven in zichzelf. Als jij goed in je vel zit en zelfvertrouwen uitstraalt zul je zien dat dit positieve gevolgen heeft op de rest van je dagelijks leven. Trainen speelt hier een belangrijke rol en daarom is het zo fijn dat wij een kleine club zijn. Hierdoor krijgt iedereen genoeg persoonlijke aandacht en worden doelstellingen sneller behaald.

‘Geloof in jezelf!’

Wat onze gasten zeggen

"Mijn doel is om fitter te worden en 15kg afvallen. Ik heb voor Slimfit gekozen omdat er een goede sfeer is, persoonlijke benadering, coaching en ik heb veel mensen leren kennen in de groep. De Milon Cirkel geeft je afgebakende oefeningen die helpen bij je doel. Alles komt aan bod!"

Annebeth (35), Overloon

"Slimfit heeft leuke, gezellige trainers die het beste van je naar boven willen halen en je uitdagen. Bij Slimfit heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Het is makkelijk om contact te maken met andere sporters. Het is kleinschalig, geen patsers zoals in een gewone sportschool,  en lekker dichtbij. Met de Milon cirkel train je kort en intensief maar wel doeltreffend. het is gewoon lekker sporten."

Stephanie (45), Velden

"Ik wil graag fitter worden, afvallen en sterker worden. De persoonlijke begeleiding en klik met de trainers maakt laat mij ongedwongen en met plezier trainen in een goede sfeer."

Paul (30), Venlo

"De Milon Cirkel geeft mij kracht en energie. Het past perfect bij mijn leven. Vanwege de goede begeleiding en een hele gezellige groep, kies ik voor SLimfit. De coaches motiveren je goed bij mijn doel afvallen en fitter worden."

Hulya (30), Venlo

"Heerlijk om niet in die massa te trainen. Hier krijg je de juiste begeleiding, het is gezellig en lekker dichtbij. De Milon Cirkel kost weinig tijd voor een fanatieke training. Ik train hier voor mijn fitheid, meer spierkracht te krijgen en conditie."

Anoniem

"Bij de Milon cirkel komen alle spiergroepen aan bod. Vooraf heb ik positieve verhalen gehoord. Heb mij toen aangemeld bij Slimfit en er was direct een match met de trainers bij kennismaking. Ze letten goed op, dagen je uit en motiveren je."

Anoniem (61), Velden